Solti Ádám

A Barátok közt egykori szereplőjének van egy kisfia ám nem a feleségétől hanem a szeretőjétől. A színésznek ugyanis van egy közel két éves kisfia ám nem a feleségétől legalábbis egy hölgy ezt állítja Soltinak pedig nincs.


The Winner Art Print By Soltib Animal Canvas Balazs Solti Canvas Prints

Berni Ádám felesége véletlenül tudta meg férje titkát egy évvel ezelőtt.

. Ádám Solti earned the money being a professional Actor. 10 hours agoNagy bejelentéssel állt elő Solti Ádám aki Bokros Ádámként szerepelt a Barátok köztben 9 évig. Solti Ádám nemrég tett elképesztő bejelentést miszerint van egy két éves kisfia egy szeretőjétől akivel csalta jelenlegi feleségét Solti Bernit.

Drámai helyzetbe került Solti Ádám. Éveken keresztül hordozta magában a titkot Solti Ádám de most nyilvánosság elé állt az RTL Klub sztárja. A 37 éves színész párja 16 évvel fiatalabb nála de a korkülönbség nem zavarja őket a kapcsolatuk egyre csak erősödik és már.

Solti Ádám és felesége Bernadett évek óta házasságban élnek és nagyon hosszú ideje. A színész erről két év titkolózás után most először beszélt. A Barátok közt korábbi színésze aki rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött drámai titokról rántotta le a leplet.

21 hours agoSolti Ádámnak gyermeket szült a volt szeretője. Először sokkot kapott külön is költöztek de végül megbocsátott. Solti Ádám a 2010-es X-Faktornak köszönhetően tett szert országos.

Csak arra kellett hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam. Solti Ádám hivatalos oldala. A Barátok közt egykori színésze úgy érezte tájékoztatnia kell a nyilvánosságot arról hogy házasságon kívül született egy gyermeke.

According to Wikipedia Forbes IMDb Various Online resources famous Actor Ádám Soltis net worth is 1-5 Million at the age of 39 years old. A színész a Blikknek vallott arról hogy éveken át csalta a feleségét szeretőjétől pedig két éve gyermeke is született. Mint mondja feleségével Kiss Bernadettel azért állnak a nyilvánosság elé hogy ne kelljen tovább hadakozni a volt szeretővel a kisfiú édesanyjával valamint azért.

9 hours agoMegrázó vallomást tett Solti Ádám. 7 hours agoMint megírtuk Solti Ádám bevallotta hogy van egy közel kétéves kisfia de nem a feleségétől hanem a szeretőjétől. Ádám Soltis Net Worth.

9 hours agoSolti Ádám és felesége Kis Bernadett már régóta küzdenek azért hogy gyerekük születhessen 2018-ban nyíltan beszéltek arról hogy elvesztették kisbabájukat mert Bernadettnél méhen kívüli terhesség alakult ki. 10 hours agoDrámai vallomást tett a magyar színész. Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak.

Kiderült hogy van egy közel kétéves kisfia aki nem a feleségétől Bernadett-től született. Solti Bernivel régóta próbálkoznak a gyerekvállalással lombikon is jártak de eddig eredménytelenül. Meglepő vallomást tett Solti Ádám és felesége Bernadett.

Gyermeke született a szeretőjétől. Feleségével való házassága komoly próbatételen ment keresztül ugyanis Soltinak szeretője. Titkolta a felesége előtt hogy szeretője gyermeket szült neki.

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről Solti Ádám. Ehhez a cikkhez ajánljuk. 282k Followers 6 Following 807 Posts - See Instagram photos and videos from Solti Ádám soltiadam.

21 hours agoSolti Ádám és felesége Berni a nyilvánosság elé állt életük egyik legnehezebb történetével. 11 hours agoSolti Ádám megcsalta feleségét Bernit a félrelépésből pedig egy gyermek is született. Solti annak idején.

Nyolc hónap után meg is kérte a kezét bár az esküvő még a mai napig nem történt meg. Még a tehetségkutató alatt került közelebbi viszonyba az egyik rajongójával aki bár állítólag alkalmi kapcsolatról volt csak szó később is megmaradt a. Femina Tartsd tisztán otthonod könnyen és egyszerűen.

A Barátok közt szívtiprója Solti Ádám 2014-ben ismerkedett meg menyasszonyával Bernadettel akibe már a legelső randin belehabarodott. Kiderült azonban hogy a színésznek már van egy gyereke méghozzá a volt szeretőjétől. Budapest Megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott lapunknak Solti Ádám arról a titokról amely már két éve nyomasztja.

A Barátok közt egykori színésze bevallotta a Blikknek hogy megcsalta a feleségét a szeretője pedig gyereket szült nekiElmondása szerint a gyermek édesanyja nem hagyott számára más utat mint hogy őszintén elmesélje a teljes történetet. Solti Ádám egykori szeretője fotót is készített a színészről és a most 2 és fél éves kicsiről amit Ádám szerint a nő fel is használt volna ha most nem tisztázza magát. Könyörgött a szeretőjének hogy vetesse el a gyermeket de a nő hajthatatlan volt.

Fia született volt szeretőjétől aki miatt most kénytelen volt a. Solti Ádám a 2010-es X-Faktornak köszönhetően tett szert országos ismertségre majd 2011-től az RTL Klub Barátok közt című napisorozatában szerepelt. Solti Ádám meglepő őszinteséggel nyilatkozott arról a titokról ami már több éve nyomasztja őt.

11 hours agoMájus 9-én startol a Drágám add az életed. A hölgy 2020-ban teherbe esett és Solti Ádám hiába könyörgött semmiképp nem akarta elvetetni a gyermeket így a színész hazugságspirálba került otthon. 22 hours agoDrámai vallomás.

Ádám Solti is from Hungarian. Van egy két éves kisfia de nem a feleségétőlA teljes történetet a Blikk című lapnak mesélte el. 12308 likes 1 talking about this.

Solti ádám megcsalás bejelentés érdekes. Című páros celebvetékedő amiben az énekes-színész Solti Ádám és felesége Solti Berni is szerepelni fognak. 22 hours agoSolti Ádám és felesége Bernadett évek óta küzdenek azért hogy közös gyerekük legyen egyelőre sajnos hiába.

A Barátok közt egykori szereplője házassága mellett szeretőt tartott a szerelmi kapcsolatból pedig született egy kisfiú. 3 hours agoSolti Ádám elárulta nagy titkát. Köszöntelek az egyetlen hivatalos oldalamon amit személyesen én kezelek.

6 hours agoAmikor egy rémálom valósággá válik. Előbbi a Blikknek még megszólalt a premier előtt hogy eddigi élete egyik legnagyobb titkáról rántsa le a leplet. Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak.

Estimated Net Worth in 2020. A színész közben félrelépett és titokban apa lett de felesége kitart mellette - ezt a hír nyilvánosságra kerülése után most egy fotóval is. A kisfiú közel kétéves.


Skull Queen Canvas Artwork By Riza Peker Icanvas Canvas Artwork Framed Canvas Prints Canvas Prints


Photos Inside Aladdin S Magical Opening Night Curtain Call Aladdin Broadway Aladdin Adam Jacobs


Mozart Skull Ig Fvckingxfromage Tatuajes Vikingos Tatuajes Vikingos


Stay Cool By Balazs Solti Panda Art Balazs Solti Cool Panda


Panda Loves Donut Poster By Adam Lawless Displate In 2022 Panda Art Cute Panda Wallpaper Bear Art


Janos Szerekovan As Piangi And Renata Krassy As Christine In The Don Juan Rehearse


Cartoon Dog Prisoner Cartoon Dog Cartoon Cartoons Vector


Mezei Leda Es Solti Adam Miki Trash Can


Imgs For Gt Panda Drawing Tumblr Panda Art Panda Head Panda Wallpapers


Marc Allante Chai Posters Marc Allante Allposters Com Panda Art Decorative Art Prints Poster Art


Art Print By Balasz Solti Available In Our Shop Www Artandtoys Com Affiche Artprint Print Solti Art Panda Les Oeuvres


Mahler Symphony No 2 4th Movement Urlicht Georg Solti 1966 Sunrise Wallpaper Sunrise Mountain Mountain Pictures


Renata Krassy As Christine Daae And Adam Solti As Raoul In The Rooftop Scene


Ring My Bear Poster By Balazs Solti Displate


Panda Print Baby Animal Prints With Bowties Shipped Print By Etsy Baby Animal Prints Nursery Animal Prints Baby Animal Printables


Tiger Face Png Transparent Background Transparent Background Kartina S Tigrom Tigrinaya Morda Lev Zhivopis


Cool Panda Poster Poster By Mk Studio Displate In 2022 Cool Panda Panda Art Cute Panda Wallpaper


Trademark Fine Art Pop Art Framed 47 In H X 35 In W Animals Canvas Print Lowes Com Panda Art Posters Art Prints Balazs Solti


Xmas Panda By Balazs Solti 30 Off This Item Ends Tonight At Midnight Pt Https Society6 Com Product Xmas Panda Print Curator Bmarquez Pinturas Desenhos

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel